Domácí úkol od spisovatele…

zdroj: thinkstock

Jonathan Henault je student večerního kurzu.  Je z Francie a na Albertově studuje  již druhý večerní kurz! Češtinu tedy studuje od konce září. I na večerním kurzu studenti někdy  píší domácí úkoly. Jak to vypadá, když domácí úkol píše skutečný s spisovatel? Čtěte níže!


O moji knihu

Příští měsíc budu psát novou knihu pro mého vydavatele, protože jsem spisovatel  a někdy dostávám peníze za to práci. Ale nejdřív musíte vědět, můj styl je často absurdní, protože mám rád parodii s rád hraju s slovy.

Ta nová kniha bude o studentech, kteří studují ve škole v Anglii, Jednou umře zahradník, s čtyři studenti si myslí, že je to vražda. Rozhodli že musí zavolat nejslavnějšího detektiva Sherlocka Holmese…Ale zmizel.

Takže musí najít jiného detektiva, a proto dají inzerát v novinách: Hledame dobrého detektiva pro ankety o zahradníkovi“ Jeden člověk odpoví: tvrdí že je syn Sherlocka, a ví všechno o květinách..

Opravdu jsem napsal už tři knihy. Privní kniha je o hloupém andělovi, který pracuje jako stražce pro sedm lidí, kteří bydlí na Zemi. Ale nudí se v ráji, s začina brat drogy…To je nejohrší nápad!

A pak, moje druhy kniha je vyprávění o mladém učiteli, který najde nějaký starsý prsten na půě domu. Díky tomu si myslí, že může cestovat přes vesmir a čas… sle možna je jenom blázen?

Nakonec, moje třeti kniha je totálně jiná: jmenuje se „ Dopisy pro moji budoucí ex“ a vypráví o zlém svůdníkovi, který nemůže milovat slečny opravdu.. s to je smutné, ne?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *